Wie betaalt, die bepaalt……..

Wie betaalt, die bepaalt……..

Ons bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Deurloo Autoschade bestaat al ruim negentig jaar en is voor vele Delftenaren een zeer betrouwbaar adres voor het herstel van schade aan hun auto.

Deurloo Autoschade is met zijn tijd mee gegaan en is na een grondige verbouwing in 2009 nu weer een uiterst modern schadeherstel bedrijf.

Wat is er dan logischer om voor een bedrijf in uw eigen omgeving te kiezen?

Tegenwoordig komt het vaak voor dat verzekeringsmaatschappijen hun cliënten doorverwijzen naar andere schadeherstel bedrijven, zelfs in bijvoorbeeld Den Haag.

Dat gebeurt nièt omdat die beter zijn, maar gewoon omdat daar onderlinge financiële afspraken mee gemaakt zijn.

Het geluid dat Deurloo Autoschade wil laten horen: “Men kan u niet verplichten om zomaar naar een ander bedrijf te gaan. Die keuze blijft ten aller tijden aan u. Deurloo Autoschade is een bedrijf voor en door Delft, met de kwaliteit en service zoals u dat al bijna een eeuw van ons gewend bent. Hierdoor kunnen wij ook schriftelijk vier jaar garantie geven op schadeherstel.

U bent altijd vrij om zelf te kiezen waar u die schade wil laten herstellen.

En wie slim is, laat dat bij ons bedrijf doen. Wie betaalt, die bepaalt.

Wij werken behalve voor particulieren ook voor dealers, grote bedrijven en leasemaatschappijen. Deurloo Autoschade is een goed, modern en jong bedrijf, terwijl we toch al ruim negentig jaar ervaring hebben. De complete schadeafwikkeling is in betrouwbare handen als u voor Deurloo Autoschade kiest. En, er staat bij reparatie altijd gratis vervangend vervoer voor u klaar.”

Als ISO-gecertificeerd BOVAG Garantiebedrijf werkt Deurloo Autoschade met zeer goed opgeleid personeel, met originele onderdelen en met de modernste reparatietechnieken.

U en uw auto zijn dus in zeer goede handen bij dit Delftse bedrijf

 

Autoverzekering

De kleine lettertjes in uw autoverzekering, weet u wat ze betekenen?

Geachte heer / mevrouw,

Het TROS Radar programma heeft in haar uitzending van 12 april 2010 de polisvoorwaarden van een aantal autoverzekeraars onder de loep gelegd. Hieruit kwam naar voren dat deze onduidelijke en onbegrijpelijke taal bevatten, waar de verzekeringsnemer als consument niet mee uit de voeten kan.

Tijdens de uitzending bleek dat zelfs de medewerkers die op de helpdesk bij de betreffende verzekeraars werkzaam zijn, geen uitleg kunnen geven over ‘de kleine lettertjes’ of wat bepaalde alinea’s nu exact voor u als verzekerde betekenen.

‘Goedkope’ autoverzekeringen zijn vaak redenen om de huidige autoverzekering om te zetten, waarbij de verzekerde als consument zich niet realiseert dat dit gevolgen kan hebben als men autoschade heeft.

Deurloo Autoschade is een grote voorstander van helder en gemakkelijk te begrijpen taal.

Want, als u onverhoopt schade aan uw auto heeft, zijn de ‘kleine lettertjes in de polisvoorwaarden van uw autoverzekering’ van cruciaal belang over de wijze waarop uw autoschade kan worden hersteld, en u als eigenaar van de auto zelf kan blijven bepalen bij welk autoschadeherstelbedrijf.

Deurloo Autoschade is dagelijks met de schadeafhandeling van autoschades belast, en wil u dan ook graag helpen in het oerwoud van regels.

Eén van onze belangrijkste adviezen ten aanzien van autoverzekeringen luidt dan ook:

Onderzoek voorafgaand aan het sluiten van een nieuwe autoverzekering zelf en vraag specifiek naar wat uw rechten en plichten zijn bij eventuele autoschade. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van uw eigen risico, heeft u recht op vervangend vervoer, enz.

Als u zeggenschap wilt blijven hebben over uw eigen auto, zodat u ook zelf beslist dat u in geval van autoschade door Deurloo Autoschade geholpen wordt, let hier dan op.

Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de branchevereniging voor de autoschadeherstelbranche, BOVAG. Wij hanteren de strengste criteria als het op autoschadeherstel aan komt om ook uw auto weer in de oorspronkelijke fabriekstoleranties terug te brengen.

Bewaar deze brief bij uw autopapieren, neem rustig de tijd om ‘de kleine lettertjes’ in uw polisvoorwaarden door te nemen. En hebt u onverhoopt autoschade, dan staan wij van

Deurloo Autoschade voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

M. Hagebeek

Directeur

   

Nieuws van Deurloo Autoschade

nieuws_img

In de maanden juli en augustus van 2009 heeft Deurloo Autoschade een complete metamorfose ondergaan. Onze spuiterij is namelijk compleet vernieuwd, onze schadeafdeling gemoderniseerd en het pand totaal geschilderd.

Door te investeren in o.a. 2 nieuwe spuitcabines, een nieuwe hightech voorbewerkingswand, een moderne en veilige nieuwe mengruimte, 6 nieuwe bruggen, nieuwe verlichting, nieuwe verwarming, een nieuwe richtbank, 2 nieuwe magazijnen, zelfs een nieuwe vloer en alle apparatuur en gereedschappen die nodig zijn in een autoschade herstelbedrijf zijn wij klaar voor de toekomst.

Zo kunnen wij voor u klaar blijven staan zoals u dat van ons gewent bent. Veilig, snel en goed.

Kom gerust een kijkje nemen.

We doen namelijk méér dan schadeherstel alleen.