Wie betaalt, die bepaalt……..

Wie betaalt, die bepaalt……..

Ons bedrijf is een begrip in Delft en omstreken. Deurloo Autoschade bestaat al ruim negentig jaar en is voor vele Delftenaren een zeer betrouwbaar adres voor het herstel van schade aan hun auto.

Deurloo Autoschade is met zijn tijd mee gegaan en is na een grondige verbouwing in 2009 nu weer een uiterst modern schadeherstel bedrijf.

Wat is er dan logischer om voor een bedrijf in uw eigen omgeving te kiezen?

Tegenwoordig komt het vaak voor dat verzekeringsmaatschappijen hun cliënten doorverwijzen naar andere schadeherstel bedrijven, zelfs in bijvoorbeeld Den Haag.

Dat gebeurt nièt omdat die beter zijn, maar gewoon omdat daar onderlinge financiële afspraken mee gemaakt zijn.

Het geluid dat Deurloo Autoschade wil laten horen: “Men kan u niet verplichten om zomaar naar een ander bedrijf te gaan. Die keuze blijft ten aller tijden aan u. Deurloo Autoschade is een bedrijf voor en door Delft, met de kwaliteit en service zoals u dat al bijna een eeuw van ons gewend bent. Hierdoor kunnen wij ook schriftelijk vier jaar garantie geven op schadeherstel.

U bent altijd vrij om zelf te kiezen waar u die schade wil laten herstellen.

En wie slim is, laat dat bij ons bedrijf doen. Wie betaalt, die bepaalt.

Wij werken behalve voor particulieren ook voor dealers, grote bedrijven en leasemaatschappijen. Deurloo Autoschade is een goed, modern en jong bedrijf, terwijl we toch al ruim negentig jaar ervaring hebben. De complete schadeafwikkeling is in betrouwbare handen als u voor Deurloo Autoschade kiest. En, er staat bij reparatie altijd gratis vervangend vervoer voor u klaar.”

Als ISO-gecertificeerd BOVAG Garantiebedrijf werkt Deurloo Autoschade met zeer goed opgeleid personeel, met originele onderdelen en met de modernste reparatietechnieken.

U en uw auto zijn dus in zeer goede handen bij dit Delftse bedrijf